No ei tää kauheen vahvasti etene. Sarjassamme Amu's life...tuore Porilainen yrittää päästä Tampereelle..

Tulin asemalle nii tää matkahuollon sivuille merkitty "pikalinja" onkin fuckin Onnibussi. Tässä sitte saatana ostin lippua netistä bussin vieressä. Toki tuli edulliseksi. Mut joo O, eilen kun laitoin sähköpostiin niitä tunnuslukukuvia saadakseni ladattua ne uuteen puhelimeen, nii helvetti latasin kaikki, SIIS KAIKKI!!! Ja vasta VIIMEINEN oli tietenki se mun tunnuslukukortti. Että jep jep 😫no bussissa istun ja tää liikkuu ja kuski sano että tyttö on ostanut lipun vielä oikeaan paikkaankin...

Niin tätä aikaisemminhan kävin jo matkahuollossa todetakseni että vaan käteinen kelpaa k.o. bussiin mihin olin luullut meneväni joten palasin takaisin kaupunkiin hakemaan käteistä. Lähimmällä otto-panokoneella oli tietenki joku helevetti laittamassa kolikkoja ja käytti molempia koneita samaan aikaan joten piti etsiä seuraava.. Ja palasin asemalle takaisi vaan huomatakseni että tää oliki Onnellisten ihmisten Onnisaatananfuckinbussi!!! Kiitos ja anteeksi kirosanat. Yritin olla hieno ja laitoin vielä pikkusen korkeemmat kengät jalkaan, eka kertaa nilkkaleikkauksen jälkeen. Niillähän se oli sitte helvetin hyvä uhmata latetaalimalleoleita ja kipittää pitkin Poria! 

En tiiä, pitäsköhän Trella käydä ostaa jotku nilkkatuelliset läskipohjat ihan vaan varalta. Ihan kyllä tuntuu nyt siltä. Vaikka maiharit jalassa se viimeksi murtu tuo jalka.